- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Rengeteg embernek csak az fáj, hogy télen reggel vakító szikrázó napsütésben akarja a gyereket oviba vinni, meg dolgozni menni, de az senkit nem érdekel, hogy délután koromsötétben kell elhoznia, vaksötétben elindulva melóból. Vagyis a leckeírás, a különóra, az úszás, a rajzszakkör, a néptánc, a vacsora, a kertben játszás, a tökömtudja, meg melóban akármilyen túlóra, meg edzés, meg bevásárlás, meg futás, mod: meg szabadidős tevékenység, meg szabadtéri tevékenység, meg biciklizés, meg sétálás meg tökömtudja az már koromsötétben történik. Az nem fáj.
Vagy hogy ez csak azt érinti aki 8-ra viszi a gyereket, meg 8 vagy 9 körül kell beérnie. Aki viszont pl. 6-ra jár dolgozni az októbertől áprilisig ígyisúgyis vaksötét éjszaka megy be melóba. Téli ide vagy oda. (Been there, done that)
De én személy szerint jobban szeretem hogy nyáron 8-9-ig még világosban tudom csinálni mindazt ami a munkaidő után akármi. Minthogy nyáron reggel (pontosabban éjjel) fél3-kor már világos van, amivel valóban nem sok mindent lehet kezdeni, kivéve ha valaki 6-ra jár, ezért fél4-kor kel. Vakító napsütésben.
Szóval ja. Engem sem vág földhöz, hogy x szombaton akkor fekszem amikor akarok, vasárnap akkor kelek mikor akarok, és ha normálisan fekszem, hétfőn max egy apró kellemetlenség, vagy kényelmesség történik. Én sem értem azt aki a hétvégi óraállítástól 3 hétnyi jetlag-et kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- talmida: Változások 2. rész
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest