Hirdetés
- Nokia N9 - az első mohikán
- One mobilszolgáltatások
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem csak az van,hogy ami Olaszországban alsó polcos, könnyen elérhető élelmiszer az nálunk felső polcos prémium kategóriába esik mire ideér (a világbajnok áfa stb miatt)
Pl múltkor paradicsomos tésztához vettem érlelt parmezánt és amikor mondta az eladó az árát megkérdeztem,hogy ennek a közelében arany van?
(persze,tudom erről ő nem tehet és mind a ketten nevettünk...) -
válasz
szőröscica
üzenetére
Ne feledd h itthon a naaaaaagy nemzetcocializmus miatt kötött az alapanyag használat - még ha szar is a helyi.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
ennek mondjuk ahhoz is lehet köze, hogy itthon a minél olcsóbb a célfüggvény a legtöbb helyen, az olaszoknál meg a jó alapanyagok használata. és az egész konyhájuk arra épül, hogy ha van 2-3-4-5 normális alapanyagod, meg nagyjából tudod mit kell vele csinálni, azt már nem nagyon tudod elrontani

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Crimson Desert
- Nokia N9 - az első mohikán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(persze,tudom erről ő nem tehet és mind a ketten nevettünk...)