Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nyilván a tengenél mást is lehet csinálni mint pancsolni, én épp azt a mást csinálom, de azért ha már itt van az ember és fizetett is érte csak belelógatná a zacseszt. Elmentem ötödször-ötvenedszer is ahol már jártam, de most engem idegenvezettek, végre csak élveznem kellett. De már 3 napja nem ázalogtam, pedig szeretem.
Az idő amúgy a tavalyi ellentétében esőtlen fehőtlen meleg, a víz meg nem megy 28 alá, ami alapesetben jó lenne, de sajnos következményekkel jár. Ez már így is nyilvánvaló. Az idegenvez.szerint már júli eleje óta ugyanilyen, szóval csúcsra lehetne járatni a szezont, de valahogy mégsincs itt konkrétan akkora tömeg. Még Rovinj belvárosában is táncolni lehetne, ami azért minimum szokatlan.
Na mindegy, azért élvezem. Jobb mint melóban agyament mód stresszelni. Sokkal jobb. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest