Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Te mondd hogy hány óra, a te órád régebbi
Első lendületesebb fizetésem után egy Citizen Ecodrive rádiós fekete számlapos acél lett az óra, azt az akkori munkában meg bárhol lehetett hordani. Hétköznapra is, alkalomra is. De a tengerbe nem szívesen vittem volna, így bár úgy gondoltam az elég lesz a köv.30 évre, kicsit amolyan divat felé elbóklászva lett egy Citi Ecodrive Diver's is, szigorúan narancs szíjjal, fekeze számlap, narancsozott mutatók. Az nyárra pólóhoz rövidgatyához jobban megy, és 8-9 méterig biztosan vízálló, tengerben addig teszteltem. Úgy gondoltam ezzel a kettővel megvagyok 30 évre.
Aztán elkezdtem dolgozni acéliparban, és néha hozzá kell nyúlni dolgokhoz. Meg od.abaszni a csuklómat. Oda nem való az ecodrive. Nyilván oda G-shock kell. Abból meg olyan amit le is lehet olvasni, vagyis digitális, kicsitokos GBD-100, fekete-kék óra fehér szíjjal (acélpor azon nem látszik...
) csak lépést számol, meg mutatja az időt. Tud üzenetet meg hívást is jelezni, de nem használom csak néha szinkronizálom.
Na de ezzel szerintem vége is, megvagyok 30 évre.
(Van egy örökölt Timexem, egy Accurist, egy kapott Roamer, meg egy Molnija zsebóra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) csak lépést számol, meg mutatja az időt. Tud üzenetet meg hívást is jelezni, de nem használom csak néha szinkronizálom.