Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz ladybug #84880 üzenetére

A 14 és 17 éves kamaszok sem kellett volna elkapják, nemhogy én. Máté volt múlt kedden Békéscsabán, a nagyszülőknél. Két nap után, csütörtökön este jött vissza, akkor már fájt a feje.
    Láz, szombat reggelre extrém "pattanások" jelentek meg a fején, a kezén csak pár kiütés, a mellkasán kettő, vagy három.
    Balázs hasonlóan műveli a témát, csak ő most csütörtökön este startolt pöttyileg. Én pénteken reggel. A két kézfejem tele van, az arcomon nagyítóval található pár nagyon pici.
    Tényleg lekapott a húsz körmömről a dolog, még a hangom is elment szerda reggelre — az előző éjszaka folyamatosan lázam volt. Aztán bekéretőztem pár éjjelre a "kicsi" mellé — neki is dupla ágya van, hogy legalább Katinak ne adjuk már át, azóta sincs semmi tünet nála. Amikor Mátén kitört, azóta két naponta ágynemű csere, külön törölközőbe törli mindenki a kezét kézmosás után. De ez sem segített.
    Találtam egy cikket, hogy odalent Székkutason mutatták ki, onnan egy köpés Orosháza, onnan egy másik Békéscsaba, naponta ingáznak a dolgozók. — Ennek a nyavalyának az elején van egy lázas szakasz. Akiknek gyenge lefolyású, azok pár napon belül mennek a dolgukra, minden látható tünet nélkül és terjeszthetik, de nem tudnak róla.

Új hozzászólás Aktív témák