- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
egyébként abba belegondoltál már, hogy ha ezeken jár az eszed, az mennyiben tudja megváltoztatni a dolgok menetét? én legtöbbször ezzel "érvelek" amikor elmagyarázom, miért nem tudnak ezek engem igazán idegesíteni. nyilván belegondolok, meg továbbviszem a témát hogy mi lesz ha, de azért szarrá nem pörgetem magam rajta, mert "minek".
vírus: tudsz vele valamit csinálni? nem. egy lakatlan szigeten tengődsz, és nem vonatkoznak rád törvények és előírások? nem. akkor mit tudsz csinálni? mész a többiekkel előre és kibírod.
háború. van közvetlen közöd hozzá? nincs, remélhetőleg nem is lesz. tudsz valamit tenni a reményen kívül? nem igazán, kivéve persze a menekültek segítését, de azzal a háború esetleges eszkalálódását nem tudod elkerülni, csak segíteni a bajbajutottakon.
benzinár. te szabályzod? van ráhatásod? tudsz bármi mást tenni azon kívül, hogy tankolsz bármennyiért, mert kell? nem.
euró. van bármi befolyásod az árfolyamra? nincs elszenveded mint bárki más? igen. jobb lesz? reméljük.
munkahely. tudsz ellene tenni, hogy szar helyen legyél? igen. akarsZ? döntsd el.
létbizonytalanság. szerintem messze nem tartunk ott, pár gyerek nélkül én mindig csak megmondóember maradok, tehát nem pofáznék bele inkább, mert nem érzem át.így kvázi ennyi az én nihilizmusom jeleneg...
amim van abból félrerakok, a többit felélem, mert most élek, nem tegnap - az mál elmúlt. és holnap meg lehet hogy rohadtul nem, tehát amit megtehetek, nem halasztom holnapra. amit nem tehetek meg, arra nem vágyom, ha nem tartom elérhetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgatós találkozó
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest