Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Nemnem...
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.Höhö, passz. Állítása szerint kikapcsolt minden homokozót és védelmi mechanizmust a Vista Ultimate alapinstallban. Notebook bekapcs, Vista Ultimate telepít, ~20 perc magyarázás-piszkálás, netről lehúz, betesz sarokba. Ebédre hibakép. Nem sasoltam, de elvileg nem nyúlt hozzá senki. Közben ment a konzoldemó...
Jó tudású figura volt, vmi német ms tech prof. Annyi okosságot mondott, hogy csak a nagyon visszatérő címszavakra vagyok képes visszemlékezni... Sandboxes, char-only, bsd like, stb...

Lortech:
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg...