Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezek a kínzó szituációs gyakorlatok jellemzően minden életszerűséget mellőznek.
legutóbb a "feladatot határidőre nem elvégző dolgozó számonkérése" volt a feladatom, de olyan lehetetlen válaszokat adott az interjúztató "beosztott", hogy amikor végeztünk a "gyakorlattal" jeleztem, hogy ha ilyen dolgozókkal kellene a cégnél együtt dolgozni, akkor a HR körmére is rá kellene nézni. meg is fagyott a levegő
én amúgy az ilyen vizsgáztatós interjúkon, ha jönnek az iskolás kérdések, befeszülök és elkezdem leszarni az egészet.
egy komoly cég egy komoly interjún tegyen fel komoly kérdéseket.
20 év szakmai tapasztalattal én zokon veszem, ha rajzolvasási teszten a vékony és vastag vonal közti különbségre kíváncsiak, vagy ha felmondatják velem, hogy mik a 8D lépései. ilyenkor én már tudom, hogy nem engem keresnek, hanem valami ecsetfejű pályakezdőt, hiszen a tesztet is nekik állították össze.pedig kellene lassan valami kiszámítható meló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- Eladó Lenovo Legion Y530 magyar vil.bill.
- 512GB M.2 NVMe SSD-k nagy tételben eladók.
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 PRO /16GB RAM /500 GB SSD/15.6 FHD / magyar bill.garanciás laptop
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest