Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
akkor itt is van a válasz, köszönöm. a padlófűtés és a falfűtés növeli a hőérzetet alacsony hőmérséklet esetén is.
próbáld meg padlófűtés nélkül is 
De pl. nálunk alattam nyugdíjasok laknak, akik eleve nem fűtik a lakás felét, mert minek két embernek 80 m2, ugye. én meg bemegyek a hálószobába, és odafagyok a padlóhoz...
Ezek a b*zik annyira nem fútenek, hogy kevesebb mint fele a gázóraállásuk, mint nekem. Egyszerrre cserélték. persze lehet mondani, hogy igen, ők vannak középen, nekik eleve kebesebb kéne, hogy legyen, de a velük szemben lakóknak, akiknek a lakása pont hasonló adottságú, körbe van fűtve, szóval az ő fogyasztásuknak sem érték el a kétharmadát....
Én ebből annyit érzek, hogy hideg a padló, mindig. Kivéve, ahol padlófűtés van, a konyhában és a fürdőszobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Overwatch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Processzorok Olcsón Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
próbáld meg padlófűtés nélkül is