- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Mobil flották
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem próbáltam, de kicsit értem azokat az embereket akik nem oltják magukat, hogy ha ez olyan halálos vírus lenne, akkor itt tömegével kellett volna halnia az embereknek, de nem az, így mindenkinek joga van eldönteni hogy kéri e, vagy sem az oltást, és ez nem 1 olyan oltás, ami hosszú évek alatt bizonyított...
Védi az oltás, ezt én se vitatom, sőt akik nem akarják beoltatni magukat, szerintem ezt a többségük nem is vitatja.
Azt nem tudjuk hogy bárkiben is ez a vírus jelen van e, vagy sem, rendelkezik e antitesttel. Először is tesztelni kéne, vizsgálni kéne hogy van e antitest a szervezetében, és annak az eredménye alapján kéne az oltást javasolni, vagy sem, nem úgy hogy boldog boldogtalan oltassa be magát, aztán ha bármi történik az illetővel, akkor senki se vállalja a felelősséget a történtért.Te is írod, hogy ahogy van tálalva az egész az nem kevés aggályt vet fel, és emiatt is merülnek fel a kételyek, kérdések... El van ez bacva ahogy kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB FHD
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest