- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Erről eszembejut az örök dilemmám. Hogy ugye a dohányzás és a dohánytermékek reklámozása tilos(miért?kiskorúak védelme?) de az alkoholtartalmúaké nem. Eközben közterületen alkoholt fogyasztani tilos(kiskorúakvédelme?), de dohányozni nem. Most akkor hogy?
olyat passzív alkoholizmus címén még soha nem tapasztaltam, hogy valaki egy emelettel odébb, vagy 5 méterre tőlem az utcán itta volna a doboz sörét, én meg bebasztam volna ettől.
Értem hogyne, hogy az alkohol tudatmódosító, a dohányfüst meg nem, ezért kezelik másképp. Csak valahogy az elbaszott reklámszabályozások mellett még mindig több nyomát látom(érzem) hogy az emberek bagóznak, és kevesebbet hogy isznak.#heti füstölgésem rovat /off
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Nintendo Switch Lite, 6 hónap Garancia, Coral Színben
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Ultramarine Színben, Kártyafüggetlen
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest