Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szoval az alap problema az, hogy nem vagyok koteles jobbra tartani akkor, ha magamtol egyebkent gyorsabban haladnek a belso savban, es turelmesen varok arra, hogy erre lehetoseg nyiljon.
Az, hogy ezt nem 70cm, hanem mondjuk 10m kovetesi tavolsaggal teszem, nem jogosit fel senkit arra, hogy megelozzon jobbrol, es beugorjon oda. Cserebe legalabb kifejezetten veszelyes. Na ezert nem engedtem be. Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Az persze mas kerdes, hogy ha viszonylag tomott sor van a belso savban, akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz, hogy nekialljon az ember levillogni azt, aki ennek a vegen halad, es lathatoan szinten szeretne gyorsabban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest