Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na ezert nem engedtem be.
Hat ez az, ezzel te is beallsz a sorba. Ertem, nem az elejere, a fokocsogok helyere, de akkor mar eldolt, hogy mi vagy, csak az arfolyamon vitatkozunk.Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Ez teljesen biztosan tevedes. Aki hatodjara nem probalna meg, az elsore sem. Es nem azt ismerik fel belole, hogy ja, ezt nem kene, hanem azt, hogy aki nem enged be az mekkora paraszt (es reszben igazuk is van). Inkabb sokbol egy majd befekez eled, vagy megallit, es megprobal elverni, vagy rad figyel es nekimegy az elotte haladonak. Szoval pont ellenkezoleg, ettol veszelyesebb a vilag. Te is hozzateszel. Nem 100%-ban a te felelosseged, hanem csak mondjuk 10-20-ban, de az meg mindig tobb, mint ami a jo (0).akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz
Mennyi kell ahhoz, hogy a hulyeket nem provokaljuk, mikor biztonsagrol van szo?
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest