Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szörnyű az, hogy nem tudod értelmezni mit írt, mert nem tördelte szét a szöveget, ahogy kellett volna, és háborogsz amikor nem kellene:
Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás.
"azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához.
"De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt.
"Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás.
"...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.
Más tegnap elolvastam a kiküldött kérdőívet. Még WC papírnak is sz@r, de olyan gyönyörű kérdéseket tesznek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Bestbuy játékok
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest