Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Csak felszínesen tippeld meg milyen tevékenységet végeztem ma, amire gennyesmód nagyon kellett az özönvíz, hogy 2 havi csapadék 3 óra alatt essen le.
Igen, autót mostam, kentem, viaszoltam. Azt a fajtát, amit felkenés után jó ha 24 órán át nem ér víz. Hát most érte. Nem a bibliai özönvíz, csak az utána 4 oraval még mindig szakado eso, meg az utrol felverodo salakos sóderes homokos sár, amit mindenhonnan bárhonnan kimosott az ár. 30-al kozlekedtem, de a fissen mosott kocsi igy is honaljig osszebaszta magat. Vegulis nem volt muszaj ma ezt csinalni 20 km-re lako haveromnal, de ilyen alaposan csak ott tudjuk. Plusz pentekre ÉS szombatra IS özönvizet es felhőszakadást ígértek, ezert akkor nem mentem, es nyilvan se penteken, se szombaton nem esett egy csepp se. Szoval logika alapjan a mara igert zaporoknak se kellett bekovetkezni. De automosas volt, tehat ozonviz KELLETT hogy legyen.
Mivel 1 oraval elore nem tudjak milyen ido lesz hol, ezert egyaltalan semmit soha nem lehet tervezni. Fakjú időjárás. És idojaras utójelzés.
Ja, óriási az aszály, de nálunk speciel már rothadó mocsárszag van, sár mindenhol. Győriek vigyétek az özönvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs