Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Csak felszínesen tippeld meg milyen tevékenységet végeztem ma, amire gennyesmód nagyon kellett az özönvíz, hogy 2 havi csapadék 3 óra alatt essen le.
Igen, autót mostam, kentem, viaszoltam. Azt a fajtát, amit felkenés után jó ha 24 órán át nem ér víz. Hát most érte. Nem a bibliai özönvíz, csak az utána 4 oraval még mindig szakado eso, meg az utrol felverodo salakos sóderes homokos sár, amit mindenhonnan bárhonnan kimosott az ár. 30-al kozlekedtem, de a fissen mosott kocsi igy is honaljig osszebaszta magat. Vegulis nem volt muszaj ma ezt csinalni 20 km-re lako haveromnal, de ilyen alaposan csak ott tudjuk. Plusz pentekre ÉS szombatra IS özönvizet es felhőszakadást ígértek, ezert akkor nem mentem, es nyilvan se penteken, se szombaton nem esett egy csepp se. Szoval logika alapjan a mara igert zaporoknak se kellett bekovetkezni. De automosas volt, tehat ozonviz KELLETT hogy legyen.
Mivel 1 oraval elore nem tudjak milyen ido lesz hol, ezert egyaltalan semmit soha nem lehet tervezni. Fakjú időjárás. És idojaras utójelzés.
Ja, óriási az aszály, de nálunk speciel már rothadó mocsárszag van, sár mindenhol. Győriek vigyétek az özönvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest