Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Csak felszínesen tippeld meg milyen tevékenységet végeztem ma, amire gennyesmód nagyon kellett az özönvíz, hogy 2 havi csapadék 3 óra alatt essen le.
Igen, autót mostam, kentem, viaszoltam. Azt a fajtát, amit felkenés után jó ha 24 órán át nem ér víz. Hát most érte. Nem a bibliai özönvíz, csak az utána 4 oraval még mindig szakado eso, meg az utrol felverodo salakos sóderes homokos sár, amit mindenhonnan bárhonnan kimosott az ár. 30-al kozlekedtem, de a fissen mosott kocsi igy is honaljig osszebaszta magat. Vegulis nem volt muszaj ma ezt csinalni 20 km-re lako haveromnal, de ilyen alaposan csak ott tudjuk. Plusz pentekre ÉS szombatra IS özönvizet es felhőszakadást ígértek, ezert akkor nem mentem, es nyilvan se penteken, se szombaton nem esett egy csepp se. Szoval logika alapjan a mara igert zaporoknak se kellett bekovetkezni. De automosas volt, tehat ozonviz KELLETT hogy legyen.
Mivel 1 oraval elore nem tudjak milyen ido lesz hol, ezert egyaltalan semmit soha nem lehet tervezni. Fakjú időjárás. És idojaras utójelzés.
Ja, óriási az aszály, de nálunk speciel már rothadó mocsárszag van, sár mindenhol. Győriek vigyétek az özönvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- További aktív témák...
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- ADATA Legend 860 2TB Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest