Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Keletkezett kis összegű(~4000Ft) szociális hozzájárulási adó fizetési kötelezettségem. Mivel eddig ilyen nem volt, az elmúlt sok évben elég egyszerű volt az adóbevallásom, adófizetési kötelezettségem 100 Ft alatti volt, és visszajáró is, ezért ilyen ki- befizetések nem kellettek. De most a Szocho befizetésére vagyok ugye kötelezett, de a bevallási tervezet levélcsomagban, se guglizva nem találtam külön arra vonatkozó infót, hogy na akkor most kinek, hova, milyen formában fizethetem be május 20-ig. A nyugdíjpénztáros meg önsegélyezős honlapokon is csak annyi van, hogy xy esetben a pénztártag a szocho megfizetésére kötelezett. Pont.
Vehetem-e alapul ezt a tájékoztatót, és ez alapján simán egyszerűen az ebben a jegyzékben szereplő megfelelő (39. sorszámú) számlaszámra átutalom a NAV-nak, és kész? Illetve elfogadva a bevallási tervezetet, azzal egyéb teendőm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest