Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Google Pixel topik
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Keletkezett kis összegű(~4000Ft) szociális hozzájárulási adó fizetési kötelezettségem. Mivel eddig ilyen nem volt, az elmúlt sok évben elég egyszerű volt az adóbevallásom, adófizetési kötelezettségem 100 Ft alatti volt, és visszajáró is, ezért ilyen ki- befizetések nem kellettek. De most a Szocho befizetésére vagyok ugye kötelezett, de a bevallási tervezet levélcsomagban, se guglizva nem találtam külön arra vonatkozó infót, hogy na akkor most kinek, hova, milyen formában fizethetem be május 20-ig. A nyugdíjpénztáros meg önsegélyezős honlapokon is csak annyi van, hogy xy esetben a pénztártag a szocho megfizetésére kötelezett. Pont.
Vehetem-e alapul ezt a tájékoztatót, és ez alapján simán egyszerűen az ebben a jegyzékben szereplő megfelelő (39. sorszámú) számlaszámra átutalom a NAV-nak, és kész? Illetve elfogadva a bevallási tervezetet, azzal egyéb teendőm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest