- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Keletkezett kis összegű(~4000Ft) szociális hozzájárulási adó fizetési kötelezettségem. Mivel eddig ilyen nem volt, az elmúlt sok évben elég egyszerű volt az adóbevallásom, adófizetési kötelezettségem 100 Ft alatti volt, és visszajáró is, ezért ilyen ki- befizetések nem kellettek. De most a Szocho befizetésére vagyok ugye kötelezett, de a bevallási tervezet levélcsomagban, se guglizva nem találtam külön arra vonatkozó infót, hogy na akkor most kinek, hova, milyen formában fizethetem be május 20-ig. A nyugdíjpénztáros meg önsegélyezős honlapokon is csak annyi van, hogy xy esetben a pénztártag a szocho megfizetésére kötelezett. Pont.
Vehetem-e alapul ezt a tájékoztatót, és ez alapján simán egyszerűen az ebben a jegyzékben szereplő megfelelő (39. sorszámú) számlaszámra átutalom a NAV-nak, és kész? Illetve elfogadva a bevallási tervezetet, azzal egyéb teendőm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest