- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Pusztán oda akartam kilyukadni hogy az interneten leírt adatok nem minden esetben fedik a valóságot.
Ez igy van, bar a konkret temara vonatkozoan ebbol nem derul ki semmi, foleg amugy, hogy te vontal le egy buta kovetkeztetest a te altalad hozott adatbol, szoval ha ezt valakin szamon lehet kerni az te vagy.Amúgy korábbi válaszomba tettem egy linket
Nem fejtek meg rejtvenyeket azzal a cellal, hogy azt tamasszam ala, amivel nem ertek egyet. Ha ala akarod tamasztani a mondandodat, akkor rakd be megint, ha nem, akkor ne.s itt le is zárnám ezt a témát
Igen, ezt mar korabban is probaltad, te hozzaszoltal, aztan menekulsz, ha mas nem ert egyet, arra nem vagy kivancsi. Ertem en, de azert ez nem igy mukodik. Kivancsi vagyok mennyire vagy ura a szavaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jövedelem
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest