Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Pusztán oda akartam kilyukadni hogy az interneten leírt adatok nem minden esetben fedik a valóságot.
Ez igy van, bar a konkret temara vonatkozoan ebbol nem derul ki semmi, foleg amugy, hogy te vontal le egy buta kovetkeztetest a te altalad hozott adatbol, szoval ha ezt valakin szamon lehet kerni az te vagy.Amúgy korábbi válaszomba tettem egy linket
Nem fejtek meg rejtvenyeket azzal a cellal, hogy azt tamasszam ala, amivel nem ertek egyet. Ha ala akarod tamasztani a mondandodat, akkor rakd be megint, ha nem, akkor ne.s itt le is zárnám ezt a témát
Igen, ezt mar korabban is probaltad, te hozzaszoltal, aztan menekulsz, ha mas nem ert egyet, arra nem vagy kivancsi. Ertem en, de azert ez nem igy mukodik. Kivancsi vagyok mennyire vagy ura a szavaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest