Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

amúgy egyáltalán nem értem, hogy mi történik. Az teljesen látható, hogy ezek az intézkedések, amiket hoztak (karantén, repülőtéri lázmérés, stb.) csak látszatintézkedések, és semmi értelmük nincs.
    Ha igaz, amit írnak, 80%-nak enyhe influenza-szerű tünetei vannak. 20%-nál komplikációk alakulhatnak ki.
    Közben pedig influenza-szezonban, influenza-szerű tüneteket mutató embereket keresünk, és állítunk le miattuk vonatokat és zárunk le városokat és hoteleket.
    Ezt addig lehetett volna megfogni, amíg tényleg egy helyen van... így, hogy kikerült, és két hétig, vagy még akár több ideig is lappanghat, és egyesek egyáltalán nem mutatnak tüneteket, és valószínűleg már szanaszét vitték a világban...

De ennek ellenére terjed, mint az istennyila.így ennek semmi értelme.
    Szerintem a pánik, az emberek mozgásának korlátozása nagyobb kárt okoz, mint maga a vírus maga, szóval ezt most nagyon gyorsan abba kéne hagyni, mert ha így megy tovább, akkor tényleg minden megáll, senki nem megy nyaralni, meg sehova, a gyárak leállnak, a GDP pedig 20%-kal fog esni idén...

Szóval szerintem hamarosan mind elkapjuk, majd meggyógyulunk. Igen, az idősek és gyengék veszélyeztetettek, de ők a sima influenza által is...

-----

És ha már bevásárlás: nálam sosincs itthon 2 napnál többre való kaja, szóval esélyem sincs egy zombiapokalipszis során, ha már lerohanták a boltokat az emberek...

Új hozzászólás Aktív témák