- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Zsiday megtalálta a megoldást!
"Szerinte a helyzet kezelése egyszerű lenne, ha lenne hozzá kellő elszántság: az egész világon egy hónapig mindenki otthon marad, megnézi az összes Netflixes sorozatot.
A kormányzat küld mindenkinek alapélelmet (kiszállítja a katonaság), jegybanki pénzteremtésből 1 havi átlagfizetést, a lejáró tartozásokat pedig automatikusan 3 hónappal meghosszabbítják. És Zsiday szerint ezzel a probléma meg is van oldva."
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én azt nem értem, hogy itt vagy ott csinálnak egy egy karantént, de az, hogy az emberek mint a hülye úgy utazgatnak már gócpontnak számító területeken, ben, re, meg elmegy vuhanba csak poénból, meg még többet utazgatnak, plusz a japánok legendás balfaszsága krízishelyzetben, és akkor ne érezze azt, hogy egyesek direkt hülyék.
A tartalékolást én haskörfogatban csináltam, ha beindul a zombiapokalipszis, a kamra kifogy, mikor másnak is, én még 50 kilót le tudok éhezni vízen és levegőn, lehet hogy a vékonyabbját túlélem :)
-
válasz
fokukac
üzenetére
Egy barátom most vett házat (na jó a vételárat még egyszer megkéri mire valóban az lesz). Szempont volt a pince/emelet, a mini kert (Szeged majdnem belváros!) és a garázs. Nem értettem mert most is társasházban laknak. Rákérdeztem és a válasz a következő volt: jönni fog egy háború vagy világjárvány és akkor nagyon jól fog jönni mindez! Teljesen komoly arczal mondta mindezt, uh el kellett fogadnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi