- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Már azt az órát, ami nem is működik? Én az olyat a szekrényben, egy dobozkában. Még megvan a tízévesen, karácsonyra kapott első, szürke, noname ’quartzórám’ is valahol, meg az azután vett, mindig egyre menőbb 2-3 másik. A csúcs valami telefonszámregiszteres casio volt, a kijelző alatt két hosszúkás gombbal. Imádtam, de a szíja mindig elszakadt pár hónap alatt, úgyhogy már le se cseréltem, zsebóraként hirdtam. Aztán amióta mobiltelefon van (hello, nokia 5110), nem volt karórám, csak amióta elkezdtem mozogni, akkor vettem egy fitness karkötőt, és ahogy komolyabbra fordult a dolog, úgy lett sportórám. Ez mondjuk állandóan rajtam van. Biztos vannak olyan körök, ahol ciki ilyesmivel megjelenni, de vagy nem járok ilyen helyekre, vagy ha véletlenül odakeverednék, akkor is leszarom, ki mit gondol.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest