Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Lortech #68777 üzenetére

2 hete besípolt a szünetmentesem, hogy mostmáraztán tényleg cseréljem ki az akkumulátort, és akkor se hagyta abba, ha kikapcsoltam bekapcsoltam, mint eddig. Nosza megnéztem a lepedőjét, mit ír (quick user manual), ahol a hibakód magyarázat azt írta, hogy nem cserélhető az akksi, később azt írja, hogy "home" nem cserélhető. Felmentem az apc honlapra supportért, de inkább hagyjuk. Rákerestem guglin, találtam egy oldalt ahol szinte csak ilyesmivel foglalkoznak, keresgéltem, találtam pót- illetve csereakksit is, feltettem kérdéseimet, válaszoltak is. Közben rágugliztam youtúbon is, kiderült, hogy 2 nem plombált kereszthornyú csavar, meg egy kis elcsúsztatás, és feltárul a "home" nem cserélhető egyszerű szélesebb szabványsarus akksi. Kivettem, rámértem, leírtam az adatokat, hogy majd megrendelem.

Közben aztán eszembe jutott, hogy a CTEK töltő tud kis kapacitású akksit is tölteni. Nosza rápattintottam, töltöttem 24 órát, visszatettem a készülékbe, teszteltem, öndiagnosztika, azóta is megy róla ami eddig, a programja szerint minden OK. Szóval úgy tűnik, hogy érdemes néha kivenni, rátölteni. Amúgy kb. 5 éves, szóval akár le is írhatnám, de egyelőre tart a kísérlet. Ha meg mégis beszarik, megrendelem a pótot, 2 nap alatt itt van 6k pénzért.

Mindzt csak azért, hogy mi megy most egy ideje itt fent a reklámblokkban?...apc back-ups

Új hozzászólás Aktív témák