- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
2 hete besípolt a szünetmentesem, hogy mostmáraztán tényleg cseréljem ki az akkumulátort, és akkor se hagyta abba, ha kikapcsoltam bekapcsoltam, mint eddig. Nosza megnéztem a lepedőjét, mit ír (quick user manual), ahol a hibakód magyarázat azt írta, hogy nem cserélhető az akksi, később azt írja, hogy "home" nem cserélhető. Felmentem az apc honlapra supportért, de inkább hagyjuk. Rákerestem guglin, találtam egy oldalt ahol szinte csak ilyesmivel foglalkoznak, keresgéltem, találtam pót- illetve csereakksit is, feltettem kérdéseimet, válaszoltak is. Közben rágugliztam youtúbon is, kiderült, hogy 2 nem plombált kereszthornyú csavar, meg egy kis elcsúsztatás, és feltárul a "home" nem cserélhető egyszerű szélesebb szabványsarus akksi. Kivettem, rámértem, leírtam az adatokat, hogy majd megrendelem.
Közben aztán eszembe jutott, hogy a CTEK töltő tud kis kapacitású akksit is tölteni. Nosza rápattintottam, töltöttem 24 órát, visszatettem a készülékbe, teszteltem, öndiagnosztika, azóta is megy róla ami eddig, a programja szerint minden OK. Szóval úgy tűnik, hogy érdemes néha kivenni, rátölteni. Amúgy kb. 5 éves, szóval akár le is írhatnám, de egyelőre tart a kísérlet. Ha meg mégis beszarik, megrendelem a pótot, 2 nap alatt itt van 6k pénzért.
Mindzt csak azért, hogy mi megy most egy ideje itt fent a reklámblokkban?...apc back-ups
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Marathon (2025)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest