Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
2 hete besípolt a szünetmentesem, hogy mostmáraztán tényleg cseréljem ki az akkumulátort, és akkor se hagyta abba, ha kikapcsoltam bekapcsoltam, mint eddig. Nosza megnéztem a lepedőjét, mit ír (quick user manual), ahol a hibakód magyarázat azt írta, hogy nem cserélhető az akksi, később azt írja, hogy "home" nem cserélhető. Felmentem az apc honlapra supportért, de inkább hagyjuk. Rákerestem guglin, találtam egy oldalt ahol szinte csak ilyesmivel foglalkoznak, keresgéltem, találtam pót- illetve csereakksit is, feltettem kérdéseimet, válaszoltak is. Közben rágugliztam youtúbon is, kiderült, hogy 2 nem plombált kereszthornyú csavar, meg egy kis elcsúsztatás, és feltárul a "home" nem cserélhető egyszerű szélesebb szabványsarus akksi. Kivettem, rámértem, leírtam az adatokat, hogy majd megrendelem.
Közben aztán eszembe jutott, hogy a CTEK töltő tud kis kapacitású akksit is tölteni. Nosza rápattintottam, töltöttem 24 órát, visszatettem a készülékbe, teszteltem, öndiagnosztika, azóta is megy róla ami eddig, a programja szerint minden OK. Szóval úgy tűnik, hogy érdemes néha kivenni, rátölteni. Amúgy kb. 5 éves, szóval akár le is írhatnám, de egyelőre tart a kísérlet. Ha meg mégis beszarik, megrendelem a pótot, 2 nap alatt itt van 6k pénzért.
Mindzt csak azért, hogy mi megy most egy ideje itt fent a reklámblokkban?...apc back-ups
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest