- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
2 hete besípolt a szünetmentesem, hogy mostmáraztán tényleg cseréljem ki az akkumulátort, és akkor se hagyta abba, ha kikapcsoltam bekapcsoltam, mint eddig. Nosza megnéztem a lepedőjét, mit ír (quick user manual), ahol a hibakód magyarázat azt írta, hogy nem cserélhető az akksi, később azt írja, hogy "home" nem cserélhető. Felmentem az apc honlapra supportért, de inkább hagyjuk. Rákerestem guglin, találtam egy oldalt ahol szinte csak ilyesmivel foglalkoznak, keresgéltem, találtam pót- illetve csereakksit is, feltettem kérdéseimet, válaszoltak is. Közben rágugliztam youtúbon is, kiderült, hogy 2 nem plombált kereszthornyú csavar, meg egy kis elcsúsztatás, és feltárul a "home" nem cserélhető egyszerű szélesebb szabványsarus akksi. Kivettem, rámértem, leírtam az adatokat, hogy majd megrendelem.
Közben aztán eszembe jutott, hogy a CTEK töltő tud kis kapacitású akksit is tölteni. Nosza rápattintottam, töltöttem 24 órát, visszatettem a készülékbe, teszteltem, öndiagnosztika, azóta is megy róla ami eddig, a programja szerint minden OK. Szóval úgy tűnik, hogy érdemes néha kivenni, rátölteni. Amúgy kb. 5 éves, szóval akár le is írhatnám, de egyelőre tart a kísérlet. Ha meg mégis beszarik, megrendelem a pótot, 2 nap alatt itt van 6k pénzért.
Mindzt csak azért, hogy mi megy most egy ideje itt fent a reklámblokkban?...apc back-ups
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest