Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyrtyho

őstag

Szerintetek ilyen esetben lehet fellebezni a biztositóval szemben ?

A helyzet a következő :
    Tavaly november 22-én, 2,5 évre felvettem egy kisebb személyi kölcsönt az OTP-től saját felhaszálásra, mivel akkor még úgy tűnt hogy minden okés lesz a munkahelyemen, hiszen semmi előjele nem volt annak ami március végén történt. Ugyanis az alvállalkozó alól kiszállt a fő, izraeli cég, azzal hogy elköltöztette a munkavégzés helyét Pestről Gyálra, ezzel együtt pedig egy leépitést is csináltak, ami azt jelenti hogy az eredeti 23 főből, csak 15-re redukálták a létszámot. A 3 hónapig voltam munkanélküli, közben persze kaptam álláskeresési támogatást, és az alatt vonták is le a havi törlesztőmet. Júliusban történt meg hogy nem volt akkora összeg a kártyámon hogy levonják abban a hónapban is a kölcsön részletét. Igy hát a biztositóhoz fordultam hogy a júliusi haviban segitsenek ki. Sajnos csak 2 hete tudtam benyújtani nekik az általuk kért papirokat. Múlthéten kaptam a levelet tőlük hogy elutasitották a kérelmem, mert a volt fönököm által adott papiron nem szerepel az hogy a cég megszűnt, csak az hogy közös megegyezésel lett vége a munkaviszonyomnak.

Röviden tömöre ennyi lenne a történet, és én arra gondoltam hogy felkeresem a volt fönökömet, hogy adjon egy olyan levelet amiben az áll hogy a cég szűnt meg, és nem nekem mondtak fel.

Új hozzászólás Aktív témák