Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kraftxld

félisten

Tegnapi életképek, kár, hogy nem tudtam nagyon elkapni a pillanatokat fényképezővel.
    - Hajnal 6-kor már dög meleg, brutál jó kenyér a csepeli piacról
    - Rókagombás-kecskesajtos kenyér ebédre. :)
    - Csepeli életképek: parkban 2 pocakos uriember dobozos sörrel kb telerakta a sakktáblát :DDD, két igazi pucér cigánpurdé fürdik a szökőkútban a "vegyszerrel kezelt víz" tábla mellett, potrohos anyukával, sörhasú apukával
    - Egy kb 40 kilós és 80 éves öregasszony kilép a panel bejáratán a szintén 40 kilós kutyájával :(
    - Nagyon kedves, aranyos és segítőkész emberek az önkormányzati játszóházban
    - Kellemes 90 évek beli időutazás a helyi cukrászdában
    - Helyi homeless felidegesített egy nőt a szintén 40 kiló körüli kutyájával, kemény üvöltözés az utcán, kutya fojtogatásának ígérgetése
    - Iszonyatosan jó party a BP Parkban
    - Majdnem bunyóig menő vita a taxissal :D Kicsit megsértődött amikor diszkréten rákérdeztem, hogy a szolgátatásáért mennyit gondol reálisnak mivel legalább 2x átkúrt minket.
    - Induláskor majdnem beokádtam a kocsiba a bagószagtól, és szintén tolta a bagót az elején.
    - Deák Ferenc utca gondot okozott egy megadott kerületben. És a halál faszán mentünk 20 percet az 5 perc helyett, a "há a GPS ezt értette" felkiálltással. Utána persze GPS nélkül is ment gond nélkül az út.
    - Szintén nem jó kezdés volt amikor a szerinte helyes címnél felkiálltottam, hogy itt nem nyert tábla van, totál más utcában voltunk :D
    - Problémázás mivel 20 ezressel túl nagy pénz volt egy 4500 körüli fuvarért, kártyaolvasó nem volt, stb, stb stb

Welcome back :DDD

Új hozzászólás Aktív témák