- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Pálin.. ja nem, akkor nem segít itt már más csak a piócás ember...

Torokfájásra extra szűz olívaolaj evőkanállal naponta 3x. Plusz citromos mézes kamillatea, max. 2 napon át. Extraként gyömbért reszelhetsz bele, tűrőképességtől függően. Orrdugulásra infralámpa, napfényterápia, illetve tűrőképességtől függően friss reszelt, vagy bolti verziós torma, valamelyik típus a konzervesből elég jól csíp. Extrém esetben wasabi, illetve bőséges sírás ami befelé is megy a könnycsatornán, javasolt hozzá apróra szeletelt hagyma.
Ezek nagyjából a naturális eszközök, ezen felül vannak a csodaporok, neocitrán, meg társai, amiket én nem nagyon preferálok, esetleg orrspray.
Az olívaolaj fura jószág, ha lassan nyeled, erősen elkezdi kaparni a torkod, köhögnöd kell tőle. De csak ha fáj a torkod. Egészséges esetben nem érzem a torokkaparást. Valahogy antioxidáns hatása lehet, szerintem öli a kórokozókat. Nekem többször bejött.
Ja, meg ízlés szerint cévitamin, kérdés, hogy eső után köpönyegnek jó-e, vagy inkább csak megelőzésre jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest