Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szia, igen, összejött. mondjuk az első kettő próbálkozással nem volt az igazi, valószínűleg a win 7 frissítés miatt, nem bootolt be. aztán vissza a régi, safe mode, majd újra boot, újra klónozás, és akkor sem bootolt be - aztán harmadik próbálkozásnál futott le teljesen a vindózápdét utáni újraindításkor a telepítés befejezése, és az utána való klónozás lett jó, akkor már bootolt.
IGazából relatíve egyszerű volt. A Tim által javasolt progival csináltam, mert a másik (amit TBS javasolt), már a regisztrációkor bankkártyát kért, amit nehezményeztem (pedig elvileg 30 napos próbaverzió).
Kb. egy órát izéltem el vele. De ha ügyes vagyok, meg lett volna 15 perc alatt is.Ui. ja, és annyi van még, hogy tényleg klónozza a meghajtót, azaz először egy 64 gigásod lesz, aztán a nem allokált részre ki kell még extend-elni a disk management-ben.
Uui. nekem nem volt usb-s keretem, szóval én ráudgtam egy satás csatira, úgy klónozta, aztán kikapcsolás után kicseréltem a két lemezt, oszt' jónapot. persze amikor nem bootolt be, akkor nem voltam boldog, de utána összejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest