Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szia, igen, összejött. mondjuk az első kettő próbálkozással nem volt az igazi, valószínűleg a win 7 frissítés miatt, nem bootolt be. aztán vissza a régi, safe mode, majd újra boot, újra klónozás, és akkor sem bootolt be - aztán harmadik próbálkozásnál futott le teljesen a vindózápdét utáni újraindításkor a telepítés befejezése, és az utána való klónozás lett jó, akkor már bootolt.
IGazából relatíve egyszerű volt. A Tim által javasolt progival csináltam, mert a másik (amit TBS javasolt), már a regisztrációkor bankkártyát kért, amit nehezményeztem (pedig elvileg 30 napos próbaverzió).
Kb. egy órát izéltem el vele. De ha ügyes vagyok, meg lett volna 15 perc alatt is.Ui. ja, és annyi van még, hogy tényleg klónozza a meghajtót, azaz először egy 64 gigásod lesz, aztán a nem allokált részre ki kell még extend-elni a disk management-ben.
Uui. nekem nem volt usb-s keretem, szóval én ráudgtam egy satás csatira, úgy klónozta, aztán kikapcsolás után kicseréltem a két lemezt, oszt' jónapot. persze amikor nem bootolt be, akkor nem voltam boldog, de utána összejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest