Hirdetés

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

  • Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?

    ma Nagy az aksi, gyenge a hardver, amiből hosszú üzemidőre lehetne következtetni. Tényleg így van?

Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    Mi a véleményetek a papír alapú könyvek felhalmozásáról? Nagyon szeretek olvasni, és elég sokat is szoktam. Csináltattam szép nagy könyvespolcot a lakásba, amit szép lassan feltöltöttem könyvekkel. De kezdem kicsit úgy érezni, hogy agyonnyomnak itthon a tárgyak, szellősebbé szeretnénk tenni az otthonunkat az asszonnyal.

    Rendszeresen szelektáljuk a ruháinkat, papírokat, dobozokat, stb, ami felhalmozódik itthon, de eddig még a könyvekre nem vitt rá a lélek. Pedig, ha végigpillantok a könyvespolcomon, pontosan tudom, hogy bármennyire is élvezetes olvasmányok vannak rajta, 95%-ukat biztosan nem fogom még egyszer leemelni onnan.

    Időközben mindkettőnknek beszereztünk egy Kindlet, így már inkább ebookokat vásárolunk. Szerintetek érték egy könyvespolc rajta soha többet nem olvasandó, kellemes emlékeket ébresztő könyvekkel, vagy csak egy újabb hülyeség, amit a gyűjtögető ember pakol a lakásába? Ha utóbbi, mit érdemes csinálni? Adogassam el őket egyesével jófogáson vagy van esetleg valami jótékonysági lehetőség a ruhagyűjtéshez hasonlóan?

Új hozzászólás Aktív témák