- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én 14 km-re lakom a munkahelytől, egy időben kollégák jártak is a városból bringával, nekem viszont az a bajom, hogy reggel még álmos vagyok, le vagyok lassulva, nagyon nem esik jól mozogni. Amúgy útviszonyokat figyelembe véve kb. 40-45 perc lenne az út. Ennyivel korábban kelni sem esik jól, meg utána lezuhanyozni idebent, meg átöltözni, szóval egy lusta disznó vagyok ilyen szempontból.
Másik hogy én hozom a többieket is, ha én nem jövök, vagy nem a busszal jönnék, akkor is megoldanák, de alapesetben az a standard felállás. Így aztán két indokra is tudok hivatkozni mikor a reggeli lustaságomat próbálom elkendőzni.
(Újabb furcsaság, hogy mozogni, gondolkodni, létezni lusta vagyok 9 előtt, de az autóvezetésnél ez sosem okozott gondot, valahogy ahhoz mindig kellően éber voltam eddig. Sőt néha még inkább agresszívebb is mint kellene a nálam sokkal lustábban vezetők miatt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest