Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Anyosulest es hatso ulest probaltam. Nekem katasztrofa volt, alig vartam hogy kiszalljak belole. Jo ,mondjuk en klausztrofobias is vagyok, a terdem pedig igencsak megsinyli, ha nincs labterem. Nem volt.
Mondjuk nem mai darab, tan 10-12 eves lehet most, targynyeremeny volt anno.Kicsit mas, most , hogy ugy nez ki ( ismet) uton a kovetkezo generacio, nagyon gondolkodunk, hogy nezunk Magyarorszagra egy automata valtos autot, ami ott lenne forgalomban, az ev nagy reszeben edesapam hasznalna kezi fek/gaz-os megoldassal, mikor otthon vagyunk, akkor meg mi. Olyan kellene, amibe kerekesszek szepen befer. Ha az allami tamogatast is igenybe szeretne apum venni, akkor max 5 eves auto johet szoba, na az meg tuti nem all meg 2 millio alatt.
Szoval lehet kompromisszumot ell majd kotni, es egy jo allapotu 10 evest venni neki, tamogatas nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szoval lehet kompromisszumot ell majd kotni, es egy jo allapotu 10 evest venni neki, tamogatas nelkul.