Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Hogy megszakítsam a sport- és a pénzügyi világ összefonódásáról és profitmaximalizálásáról szóló vitatárgyalást, feltenném a kérdést mosogatógép használóknak:

    Adott egy új (fél éves) Gorenje mosogatógép. Beüzemelés után feltöltésre került, só, öblítő. A só egyszerű Lidl-ben kapható nagyon nagyszemű mosogatógép-só. Minden rendben működött.
    Kb. 3-4 hónap alatt a gép felemésztette a doboznyi sót, és jelezte, hogy ismét éhes. A sótartóját rendeltetésszerűen és előírásszerűen feltöltöttük teljesen ugyanazzal a típusú sóval, de most két program lefutása után még mindig azt jelzi, hogy fel kéne tölteni (világít a kis ikon)

    A kérdés, hogy ez normális-e, és ennek így kell-e lennie? Eltűnik-e a kijelző, vagy mostantól örökké világítani fog, és mindig meg kell nézni a tartályt, hogy mikor fogy el? Jó-e neki a nagyszemű só, vagy aprószemű kéne neki (eddig nem volt baja vele)? (A használati utasítás szerint az első mosásig normális, ha világít. De ettől többet nem ír.)
    Köszi

    Pótkérdés: azt már tudom hogy minek bele a só, de azt még nem értem, hogy ezt hogy használja fel: a tartályt elárasztja vízzel, és a nagyon sós vizet leszivattyúzza keresztül a lágyító patronon? Vagyis a sótartályban mindig áll a víz, és néha cseréli?

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák