Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Újabb kérdés: német proxy, privát mód, cookie nincs, google keresés, német nyelven jön be.
Beállítások közt beállítom, hogy Sprache: magyar, majd Specichern, erre átáll angolra... Bemegyek a Languages-be, beállítom, hogy magyar, és Ok vagy Set vagy nemtom, és aztán beáll magyarra.
Ez elsőre miért nem megy?bitpork: én úgy megijedtem, hogy véletlenül előrelendült a lábam

Én amúgy ezért a két dologért kaptam a hibapontot a forgalmi vizsgámon. Egyrészt nem kezdtem el lassítani, amikor a hátul ülő vizsgabiztos szerint még onnan hátulról is jól láthatóan átkelni szándékozó gyalogos nyílegyenesen, megtorpanás és lassítás nélkül közelítette a zebrát, bár attól még bő 1 méterre volt, tehát akkor haladt át mögöttem, mikor én onnan már kb. 20 méterre voltam.
Illetve bezavartak egy olyan egyirányúból derékszögben kereszteződés egyirányúba, ahol mind az elhagyott, mind az új utca mindkét oldalán parkoltak az autók, szabálytalanul, egész a kereszteződés járdasarkáig, és mikor egy ívben épphogycsak elférve bekanyarodtam pont telibe a két autó közé, akkor szólt a vizsgabiztos, hogy ha most a jobb oldali vagy a baloldali autó ajtaját kinyitja valaki, akkor leszakítottuk volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest