Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Újabb kérdés: német proxy, privát mód, cookie nincs, google keresés, német nyelven jön be.
    Beállítások közt beállítom, hogy Sprache: magyar, majd Specichern, erre átáll angolra... Bemegyek a Languages-be, beállítom, hogy magyar, és Ok vagy Set vagy nemtom, és aztán beáll magyarra.
    Ez elsőre miért nem megy?

bitpork: én úgy megijedtem, hogy véletlenül előrelendült a lábam :)
    Én amúgy ezért a két dologért kaptam a hibapontot a forgalmi vizsgámon. Egyrészt nem kezdtem el lassítani, amikor a hátul ülő vizsgabiztos szerint még onnan hátulról is jól láthatóan átkelni szándékozó gyalogos nyílegyenesen, megtorpanás és lassítás nélkül közelítette a zebrát, bár attól még bő 1 méterre volt, tehát akkor haladt át mögöttem, mikor én onnan már kb. 20 méterre voltam.
    Illetve bezavartak egy olyan egyirányúból derékszögben kereszteződés egyirányúba, ahol mind az elhagyott, mind az új utca mindkét oldalán parkoltak az autók, szabálytalanul, egész a kereszteződés járdasarkáig, és mikor egy ívben épphogycsak elférve bekanyarodtam pont telibe a két autó közé, akkor szólt a vizsgabiztos, hogy ha most a jobb oldali vagy a baloldali autó ajtaját kinyitja valaki, akkor leszakítottuk volna.

Új hozzászólás Aktív témák