Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor mar en is bedobom
en meg olyan kicseszett nyomas alatt vagyok ket eve, hogy ilyet meg nem pipaltam
a projektben (mint vizio) nagyon hiszek, de egyszerre jatszom tuzoltot, scrum mastert, team leadet, exec menedzsert, devopsot, performance engineert meg ... es persze ez igy jol hangzik, de az nem, amikor az osszes lenyeges architekturalis elorelepest 9 es 2 kozott tervezem meg implementalom (ejjel, nyilvan).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Logitech g29 garanciás
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- 27% - AOC C27G4ZXE Gaming Monitor! 1920x1080 / 280Hz / 1ms / FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
en meg olyan kicseszett nyomas alatt vagyok ket eve, hogy ilyet meg nem pipaltam
a projektben (mint vizio) nagyon hiszek, de egyszerre jatszom tuzoltot, scrum mastert, team leadet, exec menedzsert, devopsot, performance engineert meg ... es persze ez igy jol hangzik, de az nem, amikor az osszes lenyeges architekturalis elorelepest 9 es 2 kozott tervezem meg implementalom (ejjel, nyilvan).