Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem nem ugy tunt/tunik.
Az angolhoz kepest a nemet elegge szepen szabalykoveto nyelv. (Nekem pl emiatt is ment konnyebben a tanulasa). Legalabbis jobban raallt az agyam, arrol nem is beszelve, hogy ha tudod a par alapszabalyt, hogy mit hogyan ejtesz (ei, ie , ay, ai, sch, tsch) , akkor nagy meglepetes a kiejtesben nem er ( Most hagyjuk a drezdaikat, akiknek az ich az isch kiejtesben, vagya bajorokat, ahol fulelni kell mit beszelnek
). A nevelok valoban nehezito tenyezo, meg azok ragozasa is, de ott is van szabaly, igazandibol csak a nevelot tanulod meg , a szabaly szerint kikovetkeztetheto , hogy targyas birtokos ragozasban mi lesz belole.------------------------------------
Durva amugy, hogy mint irtam kb 20 eve nem hasznaltam, megis mikor Nemetorszagban jartam kb 70%-t ertettem amirol beszelnek, unokatesom ott foorvos, mikor a kollegajaval osszefutottunk, direkt kertem, beszeljen nemetul, ha nem gond majd angolul valaszolok. Mukodott.
--------------------------------
Ilyenkor mindig kicsit sajnalom, hogy nem a nemetek fele vettuk az iranyt. Esmeinnek konnyebb volt itt, mondjuk nekem is meg kellett tanulni angolul - sehol nem allok még , nem tudnék tokeletes cikkeket irni , fogalmazas teren keresni kell a szavakat - de nekem nagyon bejottek az etelek ott, annak ellenere, hogy itt mindenfele van, megis ha fogamra valo kajat szeretnek itt, akkor nemet hiperbe kell menjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- iPhone 17 PRO MAX 256GB deep blue makulátlan 3 év Apple garancia! 2028 október 3-ig! Fulldoboz!
- FEHÉR Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB kit (2x8GB) DDR4-3200Mhz CL16
- HP 250 G6 i3-6006U 8GB DDR4 2400MHz HD520 240GB SSD Windows 11 Pro, vadiúj garis aksi
- TP-Link TL-SG1024DE 24 port menedzselhető asztali switch
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A nevelok valoban nehezito tenyezo, meg azok ragozasa is, de ott is van szabaly, igazandibol csak a nevelot tanulod meg , a szabaly szerint kikovetkeztetheto , hogy targyas birtokos ragozasban mi lesz belole.