Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Majd elgondolkodik mindenki, hogy milyen helikopterezésre figyel oda, meg mikor kell félrenézni. Jól nézünk ám ki, most jól megkapta a renitens liberálbolsevik csőcselék a magáét.
Amúgy én azt sem egészen értettem, hogy mit kerestél otthon, meg ingatlanvásárlás, meg minden, de gondoltam szeretsz izgalmasan élni, meg ilyenek, esetleg összejött valami kormányzati tenderindulás (
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).