- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
3 napi viz es elelem, elemlampak, gyogyszer, elsosegely doboz, fejsze, feszitovas, gyalogsagi aso
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.
Mi nem lakunk evakuacios reszen, csak akkor kene elmennunk ha kozvetlen itt lenne (3 merfoldre vagyunk a parttol) a landfall. Nem is mondjak, hogy egyaltalan lesz barhol is, se itt se eszakabbra.
Iskolak bezarnak csutortok, pentek es elkezdtek elokesziteni a sheltereket is hatha valaki menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Modern Warfare II - Íme a multiplayer és a Warzone 2.0
- Gumi és felni topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.