Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
3 napi viz es elelem, elemlampak, gyogyszer, elsosegely doboz, fejsze, feszitovas, gyalogsagi aso
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.
Mi nem lakunk evakuacios reszen, csak akkor kene elmennunk ha kozvetlen itt lenne (3 merfoldre vagyunk a parttol) a landfall. Nem is mondjak, hogy egyaltalan lesz barhol is, se itt se eszakabbra.
Iskolak bezarnak csutortok, pentek es elkezdtek elokesziteni a sheltereket is hatha valaki menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.