Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Csak mozgással nyilván. Ellenben, ahogy írtam, ha mozogsz, jobban megbecsülöd a be (nem) vitt kalóriákat, illetve mozgás mellett (nekem legalábbis) könnyebb odafigyelni arra is, hogy mit eszel, és mikor.
Másrészt a súlycsökkenésben játszott szerepe mellett van egy rakás egyéb olyan élettani hatása a rendszeres mozgásnak, ami miatt sosem késő elkezdeni.
Én 37 évesen, majd' 20 év punnyadás után kezdtem bele, és kicsivel több, mint egy év elteltével egészségesebbnek, fittebbnek, és úgy általában véve jobban érzem magam, mint az elmúlt 20 évben bármikor.
Mindezt úgy, hogy bár rendszeresen (kezdetben 4-5, mostanra különböző formákban hetente 6-8 alkalommal legalább) mozgok, valamennyi mozgásformát teljesen amatőr szinten, munka (és jelenleg tanulás), illetve család mellett művelem. Egyedül a rohadt számítógép rovására ment a dolog, érezhetően kevesebb időm van internetezni, a játékkal meg teljesen leálltam, de nyilván valamit valamiért. És igazából csak azt sajnálom, hogy nem korábban határoztam el magam.
Nem mellesleg, amióta váltottam, azért csak lecsúszott valahova 10kg, ráadásul egy 84-es kezdő értékről, és úgy, hogy valamennyi izmot is sikerült magamra pakolni, ami csak nehezebb a hájnál. És még messze nem vagyok elégedett magammal, bőven van még hová fejlődni.
A jelenlegi aktivitásommal egyébként a különböző fitness-programok átlagosan napi 3k kalória köré lövik be az energiafelhasználásomat, ami a másfélszerese az átlagos felnőtt férfi energiaszükségletének, és az odafigyelésnek köszönhetően nemhogy többet nem, de inkább kevesebbet eszek, mint korábban. A minőséggel mondjuk előtte sem volt gond szerencsére, arra már régóta igyekeztünk odafigyelni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs