Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mostanában én is egy közepes méretű Prímába járok napi apró bevásárlások miatt, mivel a háztól 30 méterre van, egyébként nem szimpatizálok a társasággal (többivel sem), de a praktikum kikezdi az elveket.

Itt van sajt meglepően sokféle, sok számomra ismeretlen is, darabolt fóliázott és gyári csomagolt is.
Sörök tekintetében van sok külföldi import (guinness, kilkenny, üveges! világos/barna krusovice), van legalább 5 féle barna, vsz. több is, még itthoni viszonylatban különlegesebb tételek is vannak, mint pl. young's double chocolate.
Bor kínálat is egész jó, hazai kisebb tételes is akad, étcsoki is van.
A pékáru jobb minőségű és a választék is kb. összemérhető az Újbuda Tescoval (hiper), persze ez nem nagy fegyvertény, ott nagyon silány a minőség.
Zöldség / gyümölcs viszont általában drágább mint bárhol máshol, ahol vásárlok, és általában nem is jó minőségű. Vannak középkorú morcos pénztárosok, akiknek az arcára van írva az élet és emberundor, szoktam mosolyogni rájuk, hátha kizökkentem őket.
Egyébként nagyon egyszerű a megfejtés, a boltok eladásból élnek, és azt árulják amire kereslet van, valószínűleg ott te, akinek a sör nem = soproni ászok, sajt pedig nem = trappista, kisebbségnak számítasz. Szoktam vásárolni az Újbuda tescohoz hasonló méretű sátoraljaújhelyiben is, és sok mindent ott nem találok meg, amit itt igen, "prémium" termékből kevesebb van, pl. bor kínálat is inkább a 400-600 forintos kategóriában erős, hogy a Varga, Dankó, La fiesta stb. rajongók mind-mind megtalálják a számításukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini PC
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest