- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android dual SIM okostelefonok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Amúgy lejárnak a mobilszerződéseim lassan, körülnéztem, hogy érdemes-e (spoiler: érdemes), és hova váltani, és azt figyeltem meg, hogy egy számlacsomag pontosan annyival drágább, mint amennyibe a hozzá választott készülék kerül. Azaz normális szolgáltatónál 20 EUR környékén van egy alap csomag korlátlan beszélgetéssel és üzenetküldéssel, illetve 500MB havi mobilnet-forgalommal, ha pedig kérsz hozzá egy készüléket, akkor nem azt mondja, hogy kamatmentes részletre megveheted, hanem azt, hogy akkor ennyivel több a havidíjad. Jó, technikailag biztos egyszerűbb így, de egyrészt én olyan elfizető vagyok, aki ismeri a négy alapműveletet, és nem is fél használni, másrészt akár ki is fejthetnék bővebben . Amúgy meg nekem nagyon úgy rémlik, hogy régen azért ez nem így volt, illetve nem tudom, hogy MO-n ez most hogyan megy. Az ok, hogy a drágább előfizetésekhez drágább készüléket lehetett mindig is kapni, de általában az előfizetés tartalma is nagyobb volt: több beszélgetés, olcsóbb percdíjak, ilyesmik. Jó, persze, most hogy már minden átalánydíjas, és a percdíj kb ismeretlen fogalom, nyilván máshol kell differenciálni.
Amúgy az új csúcskészülékek valami hihetetlen módon böszme drágák, simán egy laptop árát elkérik némelyikért. Ez megint olyasmi, ami régen azért nem volt divat. Jó, az alma mindig drága volt, de ha a latestest modellt szeretnéd, és nem csóri 16GB belső tárhellyel, akkor majdnem 1000 EUR-nál cseng a kassza. És ahogy nézegettem a MWC-s híreket, már a droidos gyártók is lelkiismeretfurdalás nélkül áraznak 700-800 EUR-ra. Ehhez képest az 500-600 EUR-s MS Lumiák egész kedvező áron mennek. Gondolom majd a Surface Phone-nal akarnak felzárkózni árban a mezőnyhöz.

Ezek után már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor sikerül egy software-frissítéssel ismét használhatatlanná tennie az almának a 'kifutó' készülékeket. Droidék ugye ezt annyival elintézik, hogy nem adják az új szoftvert nem kurrens telefonra. MS meg megígéri, hogy kiadja, aztán húzzák az időt, és közben majdcsak elfogynak a régi telefonok a piacról. No meg MS-t meg úgysem vesz senki.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs