Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na.
A forgószékem vascsöve úgy tört szét mint a ropi, és a gázrugó akkorát robbant, hogy egy pár pillanatig nem azon voltam meglepődve, hogy hanyatt fekszem a földön égnek álló lábakkal, hanem hogy ettől az ágyúlövéstől sem emberéletben sem anyagiakban nem esett kár. Közben a klaviatúrára tervezett karton porvédő takarót úgy könyököltem szanaszét az ágyon esés közben, hogy ha direkt megtaposom se sikerült volna alaposabban.
Így most már fél órával az eset után néha kicsit elröhögöm magam, de azért hanyattfekve még örültem, hogy nem pakoltam tele a gatyám.Úgyhogy rendelhetek erősített gázrugót, meg ha már úgyis, akkor erősített vasalatot, ugyanis annak a tengelyperselye is széttöredezett már. Remélem az ülőlap bírni fogja az új csavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest