Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
True dat. Én is így nézegetek most, de egyelőre semmi nem tetszik (ami igen, az meg 1000+ EUR, annyiért meg nem kell), pedig elegem van az asztali gépből, csak le kéne szerelni végre. Katica Surface Pro 2-je kéne valami merevebb billentyűzettel, mint a Type Cover. Lenovo Yoga-k vannak hasonló hardverrel még itt-ott, de valahogy eddig dizájn-ügyileg idegenkedtem tőle. Viszont ahogy nézegetem ezt a verziót, lehet, hogy az lesz a vége, hogy ennyiért mindjárt meg is rendelem...
Kukac: Ahogy az utóbbi időben elkurvultak az üzleti szériák (13xx x 768-as felbontás, szigetes billentyűzet, meg némelyiken még trackpoint sincs), igazából csak annyiban érdekes a dolog, hogy ne valami kétszáz eurós Acer Aspire, vagy MSI-ASUS gamer gép legyen. Különösen az új Thinkpadek viszonylatában egy kicsit olyan mehh az egész. Latitude-öket egyébként ajánlottam volna, de tényleg fontosabb az, hogy neki mi tetszik személyesen. Másrészt fogalmam sincs, hogy US-ben hogyan megy a használt piaca a felújított üzleti gépeknek. Refurbished HP-k ott is vannak, azt ajánlottam is.

A processzormagokat nem tudtam, mentésgemre szóljon, hogy talán már évek óta nem olvasok hardver-híreket, vagy teszteket, ha meg igen, akkor is csak a konklúziót a végén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- UHD filmek lejátszása
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Linux kezdőknek
- Tagadja az NVIDIA, hogy PC-gyártót vásárolna
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest