Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82
    félisten

Legutóbb egy Geniust vettem édesanyámnak valami 1,5-2e HUF körüli összegért, amikor hazalátogatáskor kiderült, hogy a meglévő egere már csak néha hajlandó észrevenni, ha kattint vele. Azért azt, mert fatornyos kis falunk papír-írószer szaküzletében ez volt az egyetlen ismert világmárka, a többi jelenlévő versenyzőről még sose hallottam. Azóta is jól működik (ami el is várható tőle, nyilván), de semmi extra, sima 3 gombos, egy görgős optikai cucc. Amúgy olcsó billentyűzetből nekem eddig Geniusról vannak a legszebb emlékeim, az összes többivel csak a baj volt (itt beleértve a kommersz Logitech cuccokat is). Itthon meg már 10+ éve egy üzleti IBM-Lenovo multimédiás irodai billentyűzetet használok. Anno betáraztam belőle vagy 3 darabot valami nevetséges 1,5e HUF / db áron (talán épp ph-s apróhirdetésből), szóval ha valami történne vele, akkor is van tartalék. Utána valamiért (vagy inkább valakinek, csak aztán rajtam maradt, már nem emlékszem) vettem 2 hasonló kategóriás Dell billentyűzetet is, szintén potom pénzért, az is fasza, csak nem kerültek még sorra. Szóval billentyűzetből 40 évre előre el vagyok látva szerintem.

p

Van két Lenovo Thinkpad optikai egerem (egyik zsinóros, másik BT), egy régi, fekete, görgő helyett valami kék világító izével scrollozni tudó IBM optikai egér, meg egy olcsó wireless Genius.

Billentyűzetből meg van egy ujjlenyomatolvasós Lenovo Preferred Keyboard, egy Logitech Cordless MediaBoard (ez BT-s, touchpados, asszem, eredetileg PS3-hoz hozták ki, de a Windows csont nélkül kezeli), meg valami nagyon fapados és elpusztíthatatlan USB-s Logitech is.

Ezek közül a Thinkpad egerek meg a Lenovo billentyűzet a legjobbak, nagyon kellemes a tapintásuk, kb. ugyanolyan bevonatot kaptak, mint a Thinkpad-ek fedlapjai.

Új hozzászólás Aktív témák