Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tapasztalatokra lennek kivancsi, milyen Lengyelorszag es milyenek az emlitett varosok. Februarban elmennenk a baratnommel Krakkoba 3 napra, majd visszafele megszallnank Zakopaneban is 3 napot. Erdekelnenek helyi nevezetessegek, amiket tenyleg erdemes megnezni, turautvonalak, akar jo ettermek, szallasok is. Azzal sem vagyok kepben, hogy a lengyelek mennyire dragak, a szallas (apartmanokat neztunk) nem tunik draganak, de pl. ettermek, belepok mennyire huzosak? Autoval mennenk, mire kell figyelni? Kotelezo dolgok, benzinar, autopalya matrica stb. Bar ha nem vagyok teljesen hulye, akkor Bp.-Zakopane-Krakko utvonalon nincs is lengyel autopalya!? :F

Minden tippet szivesen fogadok! :)

Zakopanera elég egyetlen nap, teljesen felesleges hármat ott tölteni, kicsi hely. Krakkóra sem feltétlen érdemes hármat szánni, szerintem az egész kirándulást letudhatjátok három nap alatt. Ha már ott vagy, akkor el lehet menni Auschwitzba, az Birkenauval együtt egy napot kitesz.

Túrázásban nem vagyok jártas. Az árak olyanok mint itthon, egyáltalán nem drága. Az emberek kedvesek, én szeretek Lengyelországba járni. Krakkóban volt egy nagyon jó grúz étterem pár éve, nem tudom, hogy működik-e még.

Új hozzászólás Aktív témák