- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi, érdekel az is. Bár igazából nem annyira életbe vágó. Csak valószínűleg lecserélik a lízingelt VW Caravelle-t egy ilyenre, és érdekelt volna hogy milyen ez a kocsi konkrétan. Teszteket olvastam, meg videókat néztem, de azok csak felszínesek, felhasználó tudna hasznosabbat mondani.
Így elsőre magamat vesszőzöm, mert hiába Opel, és hiába Renault, valahogy mégis a képek alapján tetszik. Nem csak a külső, hanem úgy összességében. Persze nem a kinézet a fontos egy céges dolgozókat szállító mikrobuszban, de azért mégiscsak én járok vele leginkább, habár mindenki másnak is van jogsija, de az irodista lányok már csak ilyenek
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.
Az egyetlen bajom az Opellel, hogy ahogy néztem, a középső sori utasoknak nincs lábtere, és az ablak keret alatt a puszta festett fém van, tehát aki télen odateszi a könyökét, az odafagy
Amúgy még nincs is lefixálva, de én várom hátha.(A mostani a klasszikus 'szolgálati' autó: sötétkék hosszított VW kisbusz hátul sötétített ablakokkal
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.