- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi, érdekel az is. Bár igazából nem annyira életbe vágó. Csak valószínűleg lecserélik a lízingelt VW Caravelle-t egy ilyenre, és érdekelt volna hogy milyen ez a kocsi konkrétan. Teszteket olvastam, meg videókat néztem, de azok csak felszínesek, felhasználó tudna hasznosabbat mondani.
Így elsőre magamat vesszőzöm, mert hiába Opel, és hiába Renault, valahogy mégis a képek alapján tetszik. Nem csak a külső, hanem úgy összességében. Persze nem a kinézet a fontos egy céges dolgozókat szállító mikrobuszban, de azért mégiscsak én járok vele leginkább, habár mindenki másnak is van jogsija, de az irodista lányok már csak ilyenek
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.
Az egyetlen bajom az Opellel, hogy ahogy néztem, a középső sori utasoknak nincs lábtere, és az ablak keret alatt a puszta festett fém van, tehát aki télen odateszi a könyökét, az odafagy
Amúgy még nincs is lefixálva, de én várom hátha.(A mostani a klasszikus 'szolgálati' autó: sötétkék hosszított VW kisbusz hátul sötétített ablakokkal
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.