- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Ez azért már egy jóideje tartó tendencia újabb megnyilvánulása. Még Logout alól fórumozva is (én kb 8 éve onnan csapódok ide) a fórum főoldal legalján van az Egyéb kategória, jó sokat kell görgetni, hogy az ember oda tévedjen. Apróságnak tűnhet, de szerintem ez nagyjából ugyanaz a kategória mint az áruházakban a gyerekek szemmagasságában szándékosan elhelyezett áruk dolga (annak az inverze leginkább). Így olyan renitens topicok kerültek a látómező szélére, amikkel mindig is csak a baj volt.

Amúgy amit kifogásolsz a döntéshozatallal (és módjával) kapcsolatban, az mindig is így volt, fejétől bűzlik a hal ugyebár, amíg ott nincs változás, addig ez így is marad. Viszont azt nem mondanám, hogy értéktelen, mert mégiscsak itt bandázunk jópáran, nekem (remélhetőleg) életre szóló barátságaim is indultak ki innen, plusz azért nagy ritkán találok jó kis cikkeket, bejegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Kés topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H730 - i5-4G I 16GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest