- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha még hozzáteszem, hogy ekkorra már volt a Combo csomagterében vagy egytonnányi gépalkatrész az érzékenyebb fajtából, ami nemcsak az autó menetdinamikáját rontotta, de illett vele vigyázni az áthibáknál is, mert összértékben meg volt vagy 40k EUR, akkor pláne nem volt annyira vicces a dolog. Mindegy, megálltam, megnéztem alaposan a navin, merre kell menni (ezt mulasztottam el indulás előtt, de akkor örültem, hogy a lengyel kollégák végre bepakoltak, meg hogy az autó nem ült le végleg a súly alatt), visszaállítottam északot északra, és onnét rendben voltunk. Buktam ugyan vagy 1,5-2 órát, de az kétségtelen tény, hogy szép helyeken jártunk.
Ja, karbantartó kolléga azért nem vezetett, mert előző nap géphiba miatt is este későig dolgozott, meg amikor hazaértünk, még neki kellett beszerelnie az alkatrészeket, hogy végre mehessen minden, szóval nem csak az én napom volt elbaszva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt mindenesetre megtanultam, hogy térképet indulás előtt nézünk mindig, és kétszer ellenőrizzük, hogy merre van észak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Formula-1
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)