Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha még hozzáteszem, hogy ekkorra már volt a Combo csomagterében vagy egytonnányi gépalkatrész az érzékenyebb fajtából, ami nemcsak az autó menetdinamikáját rontotta, de illett vele vigyázni az áthibáknál is, mert összértékben meg volt vagy 40k EUR, akkor pláne nem volt annyira vicces a dolog. Mindegy, megálltam, megnéztem alaposan a navin, merre kell menni (ezt mulasztottam el indulás előtt, de akkor örültem, hogy a lengyel kollégák végre bepakoltak, meg hogy az autó nem ült le végleg a súly alatt), visszaállítottam északot északra, és onnét rendben voltunk. Buktam ugyan vagy 1,5-2 órát, de az kétségtelen tény, hogy szép helyeken jártunk.
Ja, karbantartó kolléga azért nem vezetett, mert előző nap géphiba miatt is este későig dolgozott, meg amikor hazaértünk, még neki kellett beszerelnie az alkatrészeket, hogy végre mehessen minden, szóval nem csak az én napom volt elbaszva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt mindenesetre megtanultam, hogy térképet indulás előtt nézünk mindig, és kétszer ellenőrizzük, hogy merre van észak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- Jövedelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)