Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Arra most nincs időm.
Bár reggel kicsit bajban voltam, mert a hőmérő az erkélyen 8 fokot mutatott, de ott a kisugárzott hő miatt mindig melegebb van, mint a talajközelben szabadtéren, és úgy kellett felöltöznöm a délutáni temetés miatt, hogy hazamenni már nincs idő, de reggel 8-kor ZH, utána visszajöttem melóba, és innen megyek majd el 2-kor, amikor véget ér a munkaidőnk... Öltönykabátom van, de kicsit macerás, meleg, és nagy, állandóan cipelni kell. Ing alá, és zakó alá meg öltözni pluszban nem szeretek, és különbenis, azt mondták ma sokkolóan aszályos kánikulai hőség várható, úgyhogy egy szál öltönyben rövidujjú inggel sétáltam egy 10 percet a garázshoz fél7 körül a 6-7 fokban. Végülis szinte már június van, az meg nyár nem? De.
A könny jött a szememből a hidegtől, de rohadjak meg nem veszek kabátotsálatsapkát nyáron. Amúgyis zombi vagyok már napok óta, legalább felébredtem. Kis pihenés és agymunka nélküli semmittevés már jól esne, mert már az emésztésem is leállt a nagy zombulásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest