Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Amúgy ha már itt tartunk, a nap járása engem személy szerint nem zavar, felőlem akkor delel, amikor akar (itt Frankfurtban gondolom kb egy órával amúgy is később, mint MO-n, legalábbis tovább világos van, az tuti), az viszont az agyamra ment már Mo-n is, azóta visszajárni meg még szörnyűbb, hogy pontban déli 12 órakor, harangszóra kötelezően háromfogásos, kiadós étkezést kell tartani. És az még csak hagyján, hogy a nagymama akkor is ebéddel készül (magyarosan zsírban sütött rántotthús meg sültkrumpli, ohjaj), de már attól is készen voltam, hogy a nagynevű multinál (és partnercégeinél) sem lehetett 11:45 és 13:00 között senkit elérni, mert ebédidő van, ami szent és sérthetetlen, sőt kötelező program minden irodista számára. Kicsit olyan ez, mint a kőművesreggeli (érkezés a munkaterületre reggel 6:00-kor, majd reggeli 7:00-ig).
Én most, hogy határozottan kurta korán kelek, most is inkább betolok 10-11 között egy banánt, és utána 1-2 óra között kezdek el megéhezni (étkezés még mindig kitolható akár 3-ig is), pedig minden ennek ellenkezőjére irányuló szándékom ellenére nem vagyok kicsi ember pocakügyileg.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest