Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Persze, szinte légvonalban elérhető minden, néha még rövidebb úton is.
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt.