Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox
    veterán

Én meg egy passzív htpc építésén gondolkodom. Jó lenne egy alacsony fogyasztású, teljesen hangtalan gép, ami mehetne egész nap, futhatna rajta a torrent és tárolhatnám a fotóim, zenéim, filmjeim rajta, valamint kinyomná röccenés nélkül az 1080p-t.

Titkos vágyam, hogy a WoT is elmenjen rajta 1080p-ben alacsony részletesség mellett, de feltételezem ezzel a passzív hűtést biztos buknám, ami alapvető kritérium.

Nehezíti a dolgom, hogy a tv-men két darab hdmi csatlakozó van csak (kissé érthetetlen, a 6 éve vett Samsungomon volt 3db, a 2 éves 40"-es Sonyn csak 2db van, bevallom őszintén eszembe sem jutott ezt nézni vásárláskor, de elég gáz), és már mindkettő foglalt. Egyikben a set top box van, a másikra pedig a playstationt csatlakoztattam. :(

fokukac: sajnos nem ismerem őket.

Miert olyan fontos a passziv hutes? En is probalkoztam vele, de pl. be quiet pure power l8 400 watt megkulonboztethetetlen tole, mar kettot is vettem itthonra. Egyik gepben semmi mas mozgo nincs, teljesen hangtalan, masikba en is vga-t keresek. Ugy tunik egy passziv 750 lesz a legjobb bele. Eddig qfx 1800-zal probalkoztam (raktam ra egy passziv hutot), ha 30 fps eleg (world of warplanes-t probaltam), akkor egy ilyen is jo lehet, ha tobb kell, akkor ugy tunik 750-t kell venni.

Új hozzászólás Aktív témák