Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ennek a cikknek kapcsán csak futólag ránéztem az általam már jó ideje ferde szemmel nézett ötöslottó számokra is. Tényleg csak futólag megjelöltem pár furcsaságot, hogy melyik időszakokban melyik számcsoportok esnek feltűnően nagy gyakoriság alá. Persze mindenki tudja, hogy semmiféle csalás, vagy manipuláció nem fordulhat elő, és teljesen tökéletesen véletlenszerű a számok kihúzódása,
tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi. 
Lehet még böngészgetni, rengeteget meg sem jelöltem.Erre gondolok:
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát minden egyes számnak ugyanolyan a valószínűsége, hogy kihúzzák. Mégis, ha másodszor is ránézek, azt látom, hogy valami érthetetlen oknál fogva, valahogy bizonyos számok nagyobb kedvvel húzódnak ki egymás után, mint a többi.