Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hát én nem mindent ugyanoda töltök... Sőt, általában bizonyos letöltéseimnek külön mappát is csinálok.
Hát én meg igen, és utólag szelektálok inkább. Ízlések és pofonok.
Operában ez is benne van, hogy alapbóla beálítottba mentene, de van közben lehetőséged választani.
Na, ez így szerintem meg tök felesleges, és eggyel több lépés a szükségesnél. Szerintem sokkal jobb az a megközelítés, amit a FF csinál. Vagy kapásból húzza is le a cuccot az előre beállított mappába, vagy megkérdezi mindig, hogy hova mentsen. Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen. Ugyanis pont alatta van. Szóval igazából nem értem, hogy mi a probléma.
De beállítom, mert rettenetesen rühellem, hogy midnent egy helyre szedne. (Ha van ez a lehetőség, miért nem így cisnálták meg alapból? )
Valószínűleg a hozzám hasonló lámák miatt, akik mindent egy helyre töltenek le, és utána szortíroznak. Ha fordítva lenne, mi háborognánk. De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest