Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hát én nem mindent ugyanoda töltök... Sőt, általában bizonyos letöltéseimnek külön mappát is csinálok.
Hát én meg igen, és utólag szelektálok inkább. Ízlések és pofonok.
Operában ez is benne van, hogy alapbóla beálítottba mentene, de van közben lehetőséged választani.
Na, ez így szerintem meg tök felesleges, és eggyel több lépés a szükségesnél. Szerintem sokkal jobb az a megközelítés, amit a FF csinál. Vagy kapásból húzza is le a cuccot az előre beállított mappába, vagy megkérdezi mindig, hogy hova mentsen. Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen. Ugyanis pont alatta van. Szóval igazából nem értem, hogy mi a probléma.
De beállítom, mert rettenetesen rühellem, hogy midnent egy helyre szedne. (Ha van ez a lehetőség, miért nem így cisnálták meg alapból? )
Valószínűleg a hozzám hasonló lámák miatt, akik mindent egy helyre töltenek le, és utána szortíroznak. Ha fordítva lenne, mi háborognánk. De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- GLS
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
- Eladó Konfig I5 6400 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX1660 6GB!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest